Forholdstips: Hvordan holde seg avholdende i et forhold

Forholdstips: Hvordan holde seg avholdende i et forhold

Enten de forbereder seg på ekteskap eller helbreder fra tidligere seksuelle traumer, bestemmer noen seg for å praktisere avholdenhet mens de dater. Å praktisere avholdenhet karaf være vanskelig i øyeblikkets hete, men det daar mulig å holde dette engasjementet med god kommunikasjon og sunne grenser. Avholdenhet daar et individuelt valg som kan være basert på etiske, moralske, religiøse eller personlige helsemessige årsaker. Det daarginds også plus måte for en person å utforske mer intimitet med partneren sin uten å sette seg selv i fare for utilsiktet graviditet eller seksuelt overførbare sykdommer (STDs).

Selv om det er viktig å kommunisere med daten din vanwege viktigheten av avgjørelsen din, må du også være klar https://medium.com/change-becomes-you/9-simple-ways-to-stop-loving-someone-who-doesnt-love-you-back-92ffbcec5dc6 om hva avholdenhet betyr for deg. Det er vanlig å ha en annen definisjon av hva «sex» er, og det daar viktig at du gjør dette klart slik at partneren din ikke blir forvirret eller misforstår. For eksempel kan noen mennesker velge å være avholdende fra alle former for seksuell aktivitet, inkludert vaginal og oralsex. Dette karaf også inkludere erotisk berøring og kosing. Andre karaf ha forspill eller onani, men ikke kjønns-til-genital-kontakt eller manuell penetrasjon.

Noen mennesker er ikke i stand til å være fraværende fra alle typer sex på grunn av deres fysiske begrensninger eller medisinske tilstander. For dem kan avholdenhet begrenses til bare de aktivitetene som er trygge for prevensjon og ikke setter personen i fare for plus STI eller HIV-infeksjon. Det er viktig at du og daten din blir enige door hva avholdenhet betyr for deg før du går inn i forholdet, slik at du ikke har misforståelser i fremtiden.

En av de https://ukraine-woman.com/no/ beste måtene å holde fast ved avholdenhet daarginds for å finne en støttende sosial krets og datingmiljø. Dette vil hjelpe deg å føle deg mer selvsikker og sikker i din -avgjørelse. Det er også plus god idé å finne folk som deler verdiene dine og som vil oppmuntre deg til å være den goede versjonen av deg selv.

do guys like it when girls make the first move

Når en person er i et forhold, kan det være lett å falle i -fellen å prøve å overbevise den andre personen vanwege at deres beslutning om å avstå fra seksuell intimitet er riktig for dem. Dette kan imidlertid være plus farlig vei å følge, spesielt hvis den andre personen føler seg presset til å ha sex. Hvis den andre personen ikke støtter avgjørelsen din, er det på tide å revurdere forholdet.

En person karaf også bruke avholdenhet for å holde fokus på sin egen personlige -vekst. Dette kan innebære å oppsøke rådgivning eller terapi for å jobbe gjennom allemaal underliggende problemer de står overfor. De kan også fokusere på å utvikle andre områder av livet, for eksempel deres karriere eller hobbyer.

Til slutt kan abstinens være en fin måte å holde seg fysisk aktiv i et morsomt og spennende miljø. Singler karaf glede seg over gruppeaktiviteter som konserter eller sportsbegivenheter, eller de kan melde seg frivillig sammen for å fremme en verdig sak. I tillegg karaf de også prøve ut nye hobbyer som krever et kreativt eller atletisk sinn. Disse aktivitetene vil utfordre sinnet og kroppen deres på plus positiv måte, som kan hjelpe dem å tenke på andre ting enn sex.

No hay comentarios

Escribe un comentario